Följ vårt äventyr över alperna

Den 9 september 2023 kommer det 18:e DYNAFIT Transalpine Run powered by Volkswagen R (TAR) att ge sig ut på en sju dagar lång resa genom Alperna med start i Lech am Arlberg i Österrike, resa genom Schweiz och avsluta i Prad am Stilfserjoch i Sydtyrolen.

Sammanlagt är det 268 kilometer och 15 330 höjdmeter som ska täckas.

Förutom den fysiska utmaningen innebär Transalpine run också en mental prövning, eftersom löparna måste hålla en hög intensitet under flera dagar och hantera de svåra väderförhållandena i Alperna. 

Dessutom kan det vara svårt att hitta mat och vatten under loppet, så löparna måste vara väl förberedda och ha med tillräckligt med förråd.


Trots alla utmaningar är Transalpine run en av de mest prestigefyllda löpningseventen i världen, och många löpare världen över drömmer om att få delta och klara målet.


Om oss

Vi är två pappor som gillar att träna och leva bra, vi arbetar hårt och har god disciplin i allt vi gör. Det viktigaste är att ha roligt samtidigt.

Mikael Strand

42 år. Fru och 2 barn. En hund och 3 katter. Jobbar som brandman, driver eget företag inom bygg och reparationer. Jag tycker om träning och rörelse i allmänhet. Crossfit cykling och bollsport har varit dominerande de senaste åren. Envis som få.

Cihan Artblom

35 år gammal och bor i Gråbo, Sverige med min fru Jeanette och våra fyra barn. Vi har också två små chihuahuor som lätt förväxlas med råttor. Jag arbetar inom IT och resten av tiden står träning och familjetid högst upp på min lista. Om du vill veta mer tveka inte att höra av dig.

Tack till dem som hjälper oss lite extra

PureN
TerraRoc_logo
GPbaterries

VILL DU DELTA I DETTA ÄVENTYR?

Vi uppskattar all slags hjälp och stöd.
Just nu söker vi sponsorer som vill vara synliga och hjälpa till med detta äventyr.